Erkende verhuizers

De erkende verhuizers is het verhuisbedrijf wat voldoet aan de kwaliteitseisen van de Organisatie voor Erkende Verhuizers.

Dat houdt in dat het bedrijf regelmatig wordt getoetst op een groot aantal aspecten die te maken hebben met:

  • Kwaliteit
  • Milieu
  • Veiligheid

Erkende Verhuizers werken volgens de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen 2015 en de Algemene Voorwaarden Bewaarneming Verhuisgoederen 2015 en de Uitvoering van Handymandiensten 2015.

Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond en zorgen ervoor dat u van tevoren precies weet wat u mag verwachten als u zich laat verhuizen door de Erkende Verhuizers. Deze voorwaarden staan ook op erkendeverhuizers.nl/algemene-voorwaarden.

 

Garantiecertificaat erkende verhuizers

C. van Dijk Verhuizingen is in bezit van het garantiecertificaat erkende verhuizers. Hiermee kunnen wij aantonen dat we lid zijn van de Erkende verhuizers. Hiermee kunt u vanuit gaan dat u zekerder bent bij eventuele schade of andere problemen. Dit komt door verschillende garanties en verzekeringen waarop u kunt vertrouwen bij een Erkende verhuizer.

Bekijk ook de pagina van C. van Dijk Verhuizingen op de website van de Erkende verhuizers, zodat u zeker bent dat voor de kwaliteit van uw eigen verhuizing.

8 redenen voor een Erkende Verhuizer

Geen vervoer van A naar B, maar (desgewenst) een A tot Z verhuizing

Garanties en verzekering tegen schade beschermen je

Vriendelijke en begripvolle verhuizers staan voor je klaar

Je verhuist zonder stress of zorgen

Je kostbare spullen zijn in deskundige handen

Je bespaart veel tijd en energie

Algemene voorwaarden die met de Consumentenbond zijn opgesteld

Je voelt je direct thuis in je nieuwe huis